27-jarige Rotterdammer aangehouden na meerdere berovingen met imitatievuurwapen

Date:

Share post:

Mijdrecht – Op de Prinses Margrietlaan in Mijdrecht is op donderdag 17 oktober een 27-jarige man uit Rotterdam aangehouden die twee afzonderlijke slachtoffers had beroofd onder dreiging van een (imitatie)vuurwapen.

De twee slachtoffers werden kort na elkaar beroofd. Beide moesten geld afstaan en het eerste slachtoffer moest ook een six-pack bier afstaan.

Agenten waren na de incidenten snel ter plaatse en wisten de Rotterdammer aan te houden. Omdat de verdachte dreigde met zijn wapen, moest door de agenten pepperspray gebruikt worden voor hij kon worden aangehouden. Na de aanhouding bleek het om een nepvuurwapen te gaan.

Beide slachtoffers hebben aangifte gedaan en de verdachte is ingesloten voor verhoor.

- Advertisement -

Gerelateerd