woensdag, januari 26, 2022
3.3 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Wederom ongeval op rotonde Burgemeester van Dijklaan Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Op de Burgemeester van Dijklaan is vrijdag aan het einde middag een ongeluk gebeurd tussen een automobilist en de bestuurder van een scooter. De bestuurder van de scooter wilde de rotonde met de van Dijklaan oversteken maar werd over het hoofd gezien door een automobilist.

De bestuurder van de scooter kwam hard terecht maar raakte niet ernstig gewond, hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De schade aan beide voertuigen is groot. Op deze rotonde gaat het vaker mis, fietsers en scooterrijders zijn vaker de klos omdat ze over het hoofd worden gezien.

In de oude situatie hadden auto’s voorrang op deze rotonde, dit is een aantal jaar geleden aangepast. Bewoners die er al even wonen moeten blijkbaar nog erg wennen aan de verandering.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -