Politie zoekt getuigen van overval op Haagse coffeeshop

Date:

Share post:

Den Haag – De politie onderzoekt een gewapende overval op een coffeeshop op de hoek van de Kenaustraat en Westduinweg op zondagavond 20 oktober. Getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de politie.

Rond 21.50 uur betraden een man en drie jongens de coffeeshop. Onder bedreiging van een steekwapen eiste de man geld van de aanwezige medewerkster.

Toen de man het geld uit de kassa had gepakt, maakte hij zich samen met de jongens uit de voeten in de richting van het St. Aldegondeplein. Ondanks een uitgebreid buurtonderzoek van de politie konden de verdachten niet worden aangehouden.

Signalement verdachten
De man van tussen de 190-200 cm lang, is circa dertig jaar oud en heeft een donkere huidskleur en een dik postuur. Hij droeg zwarte kleding en had zijn gezicht bedekt.

De drie jongens, circa 14 en 15 jaar oud, hebben een Noord-Afrikaans uiterlijk. Zij droegen zwarte kleding met capuchon over hun hoofd en droegen handschoenen.

Getuigen gezocht
Heeft u iets gezien of gehoord of beschikt u over meer informatie? Of heeft u camerabeelden die bruikbaar zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd