Inbreker gebeten door politiehond bij aanhouding in Dordrecht

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – Een politiehond speurde dinsdagavond 22 oktober een inbreker op die verstopt zat in het restaurant waar hij rond middernacht inbrak. De man zit vast.

Een alerte voorbijganger belde gisteravond rond 23.45 uur de politie toen hij, bij een restaurant op de hoek van de Brouwersdijk in Dordrecht, een man door een kapotte ruit naar binnen zag klimmen. Binnen in het restaurant scheen de man met een zaklamp om zich heen.

- Advertisement -

Agenten die al in de buurt waren – omdat er verderop bij een fietsenwinkel geprobeerd was in te breken – gingen direct naar het restaurant. Aldaar zagen zij de man over de grond kruipen.

Een agent en diensthond gingen het pand in. De inbreker had zit inmiddels verstopt. Met hulp van de hond kon hij gevonden worden. Daarbij is hij ook gebeten door de viervoeter.

Onderzoek
De verdachte zit momenteel nog vast en het onderzoek gaat vandaag verder. Zowel de inbraak bij het restaurant als de poging inbraak bij een fietsenwinkel eerder die avond worden daarin meegenomen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Benzine lucht in kelder flatgebouw Meeuwensingel Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Dinsdagavond 7 mei rond 20.56 uur is de brandweer gealarmeerd voor een melding...

Hulpdiensten druk met personen met verward gedrag Mijnsherenlaan Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond 7 mei rond 19.26 uur zijn de hulpdiensten groots opgeroepen voor twee verwarde personen. De personen...

Politie rukt groots uit voor schreeuwende gamer in woning Mathenesserlaan Rotterdam

Rotterdam - De politie is maandagavond groots uitgerukt voor geschreeuw in een woning aan de Mathenesserlaan in Rotterdam....

Forse vertraging door ongeluk met auto A16 Rotterdam-Alexander

Rotterdam - Het verkeer op de A16 in de richting van het Terbregseplein moet rekening houden met vertraging...