Man zwaargewond na woningoverval in Hoogvliet; Twee daders voortvluchtig

Date:

Deel bericht:

Hoogvliet – Dinsdag 22 oktober is rond 10.45 uur een bewoner zwaargewond geraakt toen hij door twee overvallers in zijn woning werd neergestoken.

Rond tien voor elf in de ochtend werd er aangebeld bij het adres aan de Abadanstraat, waarop de man open deed. Voor de deur stonden twee mannen, die om geld schreeuwden. Ze duwden het slachtoffer naar binnen en doorzochten het huis. Of ze iets buit hebben gemaakt, is onduidelijk.

- Advertisement -

In de woning werd de man twee keer gestoken, waarna de daders het huis uit vluchtten. Het slachtoffer werd op straat bloedend en schreeuwend van de pijn gezien door buren, die 112 belden. Een klopjacht naar de gewelddadige overvallers werd gestart, maar zonder resultaat.

Signalement verdachten
Na het incident zijn de twee verdachten er te voet vandoor gegaan. Het gaat om twee mannen met een getint uiterlijk. Eén van de mannen had een ringbaard, wordt rond de 25 jaar oud geschat en droeg een zwarte jas en broek.

De tweede man wordt 23 jaar oud geschat en had een hindoestaans uiterlijk. Hij had een zwart-witte schoudertas bij zich en had zijn haar in een scheiding naar de linkerkant.

Getuigenoproep
Het is onduidelijk of de daders het adres om specifieke redenen op het oog hadden, of dat de keuze voor deze woning pure willekeur is geweest. De politie kan dan ook alle hulp gebruiken in het achterhalen van de toedracht en het vinden van de daders.

Heeft u iets gezien of gehoord van het voorval. Heeft u andere bruikbare informatie of weet u waar de daders zich bevinden? Neem dan contact op met de politie. Bij spoed via 112, zonder spoed 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Veel schade na explosie door zwaar vuurwerk Pelgrimstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een portiekwoning aan de Pelgrimstraat in Rotterdam is maandagavond rond 22.53 uur veel schade aan...

Cocaïnewasserij aangetroffen in woning Acaciastraat Ridderkerk

Ridderkerk - In een hoekwoning aan de Acaciastraat in Ridderkerk is maandagavond een cocaïnewasserij aangetroffen. Buurtbewoners schakelde de...

Auto belandt in water Oude Maas in Heinenoord

Heinenoord - Vandaag is een auto te water geraakt in de Oude Maas ter hoogte van de Boonsweg...

Wereldwijde computerstoring treft Rotterdam The Hague Airport

De wereldwijde computerstoring zorgt voor ook grote problemen bij luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Vooral het inchecken verloopt...