zaterdag, januari 16, 2021

Man zwaargewond na woningoverval in Hoogvliet; Twee daders voortvluchtig

Hoogvliet – Dinsdag 22 oktober is rond 10.45 uur een bewoner zwaargewond geraakt toen hij door twee overvallers in zijn woning werd neergestoken.

Rond tien voor elf in de ochtend werd er aangebeld bij het adres aan de Abadanstraat, waarop de man open deed. Voor de deur stonden twee mannen, die om geld schreeuwden. Ze duwden het slachtoffer naar binnen en doorzochten het huis. Of ze iets buit hebben gemaakt, is onduidelijk.

In de woning werd de man twee keer gestoken, waarna de daders het huis uit vluchtten. Het slachtoffer werd op straat bloedend en schreeuwend van de pijn gezien door buren, die 112 belden. Een klopjacht naar de gewelddadige overvallers werd gestart, maar zonder resultaat.

Signalement verdachten
Na het incident zijn de twee verdachten er te voet vandoor gegaan. Het gaat om twee mannen met een getint uiterlijk. Eén van de mannen had een ringbaard, wordt rond de 25 jaar oud geschat en droeg een zwarte jas en broek.

De tweede man wordt 23 jaar oud geschat en had een hindoestaans uiterlijk. Hij had een zwart-witte schoudertas bij zich en had zijn haar in een scheiding naar de linkerkant.

Getuigenoproep
Het is onduidelijk of de daders het adres om specifieke redenen op het oog hadden, of dat de keuze voor deze woning pure willekeur is geweest. De politie kan dan ook alle hulp gebruiken in het achterhalen van de toedracht en het vinden van de daders.

Heeft u iets gezien of gehoord van het voorval. Heeft u andere bruikbare informatie of weet u waar de daders zich bevinden? Neem dan contact op met de politie. Bij spoed via 112, zonder spoed 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Related Articles

Gevangene ontsnapt aan bewakers, politie start klopjacht Oostmaaslaan Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Oostmaaslaan in Rotterdam is vrijdagmiddag een gevangene ontsnapt tijdens begeleidverlof. Hoe...

Aantal geregistreerde misdrijven gestegen in Capelle aan den IJssel

0
In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in 2020 127 misdrijven meer geregistreerd dan...

Overval op beautysalon, politie zoekt getuigen Vierambachtsstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van en overval op de Vierambachtsstraat...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,197FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg