Pakketbezorger krijgt mes in knie bij overval in Dordrecht

Date:

Share post:

- Advertisement -

Dordrecht – Een pakketbezorger moest het afleveren van een pakje dinsdag in de Tulpstraat in Dordrecht bekopen met een mes in zijn knie. Een man ging er met het pakketje vandoor en is tot op heden spoorloos. De politie roept getuigen op zich te melden.

De pakketbezorger moest zijn pakje dinsdagmiddag 22 oktober rond 15.00 uur afleveren bij een adres in de Tulpstraat, maar daar bleek niemand thuis. Terwijl hij het pakket terug wilde zetten in zijn bus, werd hij benaderd door een man.

De man beet hem in niet mis te verstane bewoordingen toe dat hij zijn pakket moest inleveren en plantte een mes in de knie van de bezorger. Hij rende vervolgens met het pakket weg richting de Leliestraat.

Het slachtoffer is, ondanks zijn verwonding, nog achter de dader aangerend over de Dubbeldamseweg Zuid en de Emmaweg, maar raakte hem kwijt in de Alexanderstraat. Het mes werd op straat aangetroffen. De knie van het slachtoffer is later door de huisarts gehecht.

Signalement
Het slachtoffer heeft een duidelijk signalement kunnen geven van de dader. Het gaat om een man, van tussen de 1.80 en 1.85 meter lang. Hij heeft een tenger/normaal postuur, een getinte huidskleur en is tussen de 15 en 25 jaar. Hij heeft lichte gezichtsbeharing en een snorretje. De man droeg een grijze gewatteerde jas tot aan de heup, met capuchon, een donkerkleurige broek en een donker petje. Hij droeg zijn capuchon over het petje. De man sprak Nederlands.

Informatie melden bij de politie
Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u de dader zien wegrennen? Alle informatie is welkom. U kunt bellen met 0900-8844, of uw informatie anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd