dinsdag, september 21, 2021
6.9 C
Rotterdam
dinsdag 21 september 2021

Pakketbezorger krijgt mes in knie bij overval in Dordrecht

Dordrecht – Een pakketbezorger moest het afleveren van een pakje dinsdag in de Tulpstraat in Dordrecht bekopen met een mes in zijn knie. Een man ging er met het pakketje vandoor en is tot op heden spoorloos. De politie roept getuigen op zich te melden.

De pakketbezorger moest zijn pakje dinsdagmiddag 22 oktober rond 15.00 uur afleveren bij een adres in de Tulpstraat, maar daar bleek niemand thuis. Terwijl hij het pakket terug wilde zetten in zijn bus, werd hij benaderd door een man.

De man beet hem in niet mis te verstane bewoordingen toe dat hij zijn pakket moest inleveren en plantte een mes in de knie van de bezorger. Hij rende vervolgens met het pakket weg richting de Leliestraat.

Het slachtoffer is, ondanks zijn verwonding, nog achter de dader aangerend over de Dubbeldamseweg Zuid en de Emmaweg, maar raakte hem kwijt in de Alexanderstraat. Het mes werd op straat aangetroffen. De knie van het slachtoffer is later door de huisarts gehecht.

Signalement
Het slachtoffer heeft een duidelijk signalement kunnen geven van de dader. Het gaat om een man, van tussen de 1.80 en 1.85 meter lang. Hij heeft een tenger/normaal postuur, een getinte huidskleur en is tussen de 15 en 25 jaar. Hij heeft lichte gezichtsbeharing en een snorretje. De man droeg een grijze gewatteerde jas tot aan de heup, met capuchon, een donkerkleurige broek en een donker petje. Hij droeg zijn capuchon over het petje. De man sprak Nederlands.

Informatie melden bij de politie
Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u de dader zien wegrennen? Alle informatie is welkom. U kunt bellen met 0900-8844, of uw informatie anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Related Articles

Traumahelikopter ingezet voor medische noodsituatie Mimi Boesnachstraat Spijkenisse

0
Spijkenisse - In de Mimi Boesnachstraat heeft maandagmorgen een medische noodsituatie plaatsgevonden. Vanwege de ernst...

Flinke brand verwoest woning Tuinstraat Gouda

0
Maandag 20 september is aan het einde van de middag brand ontstaan in een woning...

Drie verdachten aangehouden voor bedreiging Lijnbaan Rotterdam

0
Rotterdam - Zondagmiddag vond er een vechtpartij plaats waarbij het slachtoffer werd bedreigd met een...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Demo lhbti-gemeenschap vervangt afgelaste Pride Walk

Demo lhbti-gemeenschap vervangt afgelaste Pride Walk [...]

Bouw school Open Venster in Lombardijen hervat

Bouw school Open Venster in Lombardijen hervat [...]

Dak van de Doelen krijgt zes tennisbanen aan groen

Dak van de Doelen krijgt zes tennisbanen aan groen [...]

Minder dan 1400 coronagevallen, in Rotterdam 42

Minder dan 1400 coronagevallen, in Rotterdam 42 [...]

Ruiten van woning Feyenoord-directeur Koevermans ingegooid

Ruiten van woning Feyenoord-directeur Koevermans ingegooid [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,066VolgersVolg