Politie zoekt getuigen van willekeurige mishandeling tieners en omstander in Rijnsburg

Date:

Deel bericht:

Rijnsburg – De recherche zoekt getuigen van een zware mishandeling op de Floralaan. Een 15-jarige jongen en een 14-jarig meisje, beiden uit Oegstgeest, werden dinsdagavond 22 oktober mishandeld door een 33-jarige man uit Rijnsburg. Ook een getuige die probeerde te helpen werd mishandeld.

De jongen en het meisje stonden rond kwart voor elf over de Floralaan met elkaar te praten. Plotseling stopte er een auto naast hun, waar een man uitsprong.

- Advertisement -

De man zei een aantal dingen waar het stel niets van begreep. Vervolgens greep de man het meisje bij haar nek. Daarna gaf hij de jongen een duw, waardoor de jongen op de grond viel.

Ook toen de jongen op de grond lag, schopte de man hem nog enkele keren. Een omstander probeerde tussenbeide te komen. Hij werd door de Rijnsburger in zijn gezicht geslagen. De verdachte ging er vervolgens vandoor in zijn auto.

De 15-jarige jongen is vervoerd naar het ziekenhuis, waar hij aan zijn verwondingen is behandeld. Het meisje en de getuige hoefden niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Aanhouding
Na het incident werd er direct een onderzoek opgestart. Na enkele uren kon de verdachte worden aangehouden. Hij is meegenomen naar het bureau en zit vast voor verhoor.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen van dit incident, of mensen die op andere wijze informatie hebben over deze mishandeling. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900-8844. U kunt uw informatie ook anoniem delen, via het nummer 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Twee overleden mensen gevonden in woning Rijnsburg

Rijnsburg - Zaterdag 9 december zijn twee overleden personen aangetroffen in een woning aan de Brouwerstraat in Rijnsbrug....

Man (50) doodgestoken in Rijnsburg, vrouw uit Rijnsburg aangehouden

Rijnsburg - Zaterdagochtend 14 oktober is een 50-jarige man om het leven gekomen bij een geweldsincident in Rijnsburg...

Bewoner (78) gewond na overval in woning

Rijnsburg - De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een brute overval op de...

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...