woensdag, januari 26, 2022
3.3 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Dode man op balkon Backershagen Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Agenten hebben donderdagmiddag op het balkon van een appartement aan het Backershaven het stoffelijk overschot van een man aangetroffen. De man werd ontdekt toen hij er al een tijdje lag. Bewoners merkten pas in de loop van de middag het Forensisch onderzoek van de politie op.

Volgens het AD is er mogelijk sprake van verdachte omstandigheden rondom het overlijden. Dat is de reden waarom de politie een onderzoek is gestart. Volgens buren woonde de man samen met nog een andere man in het appartement. Het is niet bekend of hij is aangehouden in het kader van het onderzoek.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -