Man (18) raakt rijbewijs binnen twee maanden kwijt door gebruik lachgas

vrijdag 25 oktober 2019 09:11

Rotterdam – Rotterdamse agenten van het basisteam Delfshaven hebben vannacht het rijbewijs ingenomen van een 18-jarige balonnenzuiger. De jongeman werd door agenten betrapt terwijl aan het rijden was en tegelijk lachgas via een ballon aan het inhaleren was.

De eerste melding kwam vanuit cameratoezicht, deze schakelde de politie die vervolgens op zoek ging. De man werd vervolgens aan de kant gezet en moest zijn rijbewijs welke hij pas twee maanden in het bezit had weer inleveren. Hij zal zich moeten verantwoorden bij het CBR voor zijn rijgedrag.

 

Amper twee maanden in het bezit van je rijbewijs en dan met een ballon vol lachgas aan je mond door het centrum van…

Gepostet von Politie Rotterdam Delfshaven am Donnerstag, 24. Oktober 2019

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (18) raakt rijbewijs binnen twee maanden kwijt door gebruik lachgas
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Rotterdamse agenten van het basisteam Delfshaven hebben vannacht het rijbewijs ingenomen van een 18-jarige balonnenzuiger. De jongeman werd door agenten betrapt terwijl aan het rijden was en tegelijk lachgas via een ballon aan het inhaleren was.

De eerste melding kwam vanuit cameratoezicht, deze schakelde de politie die vervolgens op zoek ging. De man werd vervolgens aan de kant gezet en moest zijn rijbewijs welke hij pas twee maanden in het bezit had weer inleveren. Hij zal zich moeten verantwoorden bij het CBR voor zijn rijgedrag.

 

Amper twee maanden in het bezit van je rijbewijs en dan met een ballon vol lachgas aan je mond door het centrum van…

Gepostet von Politie Rotterdam Delfshaven am Donnerstag, 24. Oktober 2019

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!