Verdachte aangehouden na overval op winkel Willem Buytewechstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 21-jarige Rotterdammer kwam niet ver na een overval op een winkel aan de Willem Buytewechstraat. Kort na de overval is hij aangehouden op de Nieuwe Binnenweg.

Vrijdagmiddag kort na drieën werd een sigarettenwinkel aan de Willem Buytewechstraat door twee mannen met messen overvallen. Zij bedreigden de dame achter de toonbank en namen geld en sigaretten mee.

- Advertisement -

Direct werden door agenten verschillende getuigen gehoord en werd de politiehelikopter ingezet. Aan de hand van het uitgebreide signalement werd verder gezocht.

Op de Nieuwe Binnenweg werd kort na het incident een 21-jarige Rotterdammer aangehouden, die aan het signalement voldeed. De auto waarin hij reed, is in beslag genomen.

Het onderzoek naar de tweede verdachte gaat door. Camerabeelden zijn in beslag genomen en sporen onderzoek wordt verricht.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Verdachte vrouw (45) van drugslab in snackbar Rotterdam weer op vrije voeten

Rotterdam - De politie heeft de vrouw van 45 jaar die afgelopen weekend werd aangehouden in het onderzoek...

Vliegtuigje komt naast de landingsbaan terecht Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam - Woensdagmiddag 19 juni is er een klein vliegtuigje van de landingsbaan geraakt tijdens, dit gebeurde terwijl...

Politie onderzoekt schietpartij Fresiastraat Rotterdam-Schiebroek

Rotterdam - Op de Fresiastraat in de Rotterdamse wijk Schiebroek heeft dinsdagavond rond 23:15 uur een mogelijke beschieting plaatsgevonden....

Politie zoekt getuigen van steekpartij Spruytstraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdag- op zondagnacht rond 01.30 uur troffen agenten een gewonde man aan in een woning aan...