zondag, januari 23, 2022
6.7 C
Rotterdam
zondag 23 januari 2022

Auto belandt in sloot na uitwijk manouvre A20 Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den Ijssel – Een automobilist heeft vanmorgen veel pech gehad op de toerit van de A20 in Capelle aan den Ijssel. De bestuurder moest naar eigen zeggen uitwijken voor iets en stuurde daardoor zijn voertuig half de sloot in.

Gelukkig raakte de automobilist niet gewond en kwam hij er met slechts slecht een gedeukt ego vanaf. Een berger zal de auto uit het water halen en afvoeren naar een garagebedrijf. Het voertuig zal hoogstwaarschijnlijk totall loss worden verklaard.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -