Dreumes loopt alleen in rompertje over straat in Vlaardingen

zondag 27 oktober 2019 12:25

De politie heeft zondagmorgen in de omgeving van de Johan Mulderstraat in Vlaardingen een klein jongetje van straat gehaald. Het ventje was geschat wordt van 1,5 tot 2 jaar oud liep helemaal alleen in zijn rompertje over straat.

De politie deed op Facebook gelijk een oproep, omdat niet duidelijk was waar het mannetje vandaan kwam. De wijkagent nam het kindje mee naar het bureau, omwonenden hadden de agent inmiddels voorzien van onder andere pakjes drinken en een maxi-cosi om hem veilig te vervoeren.

Niet veel later bleek dat er contact was met de familie, hoe het jongetje aan de aandacht is ontsnapt van de ouders wordt uitgezocht.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dreumes loopt alleen in rompertje over straat in Vlaardingen
Schrijver:

 

 

De politie heeft zondagmorgen in de omgeving van de Johan Mulderstraat in Vlaardingen een klein jongetje van straat gehaald. Het ventje was geschat wordt van 1,5 tot 2 jaar oud liep helemaal alleen in zijn rompertje over straat.

De politie deed op Facebook gelijk een oproep, omdat niet duidelijk was waar het mannetje vandaan kwam. De wijkagent nam het kindje mee naar het bureau, omwonenden hadden de agent inmiddels voorzien van onder andere pakjes drinken en een maxi-cosi om hem veilig te vervoeren.

Niet veel later bleek dat er contact was met de familie, hoe het jongetje aan de aandacht is ontsnapt van de ouders wordt uitgezocht.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!