Man aangehouden met inbrekerswerktuigen, politie laat auto afvoeren Schermerhoek Capelle aan den IJssel

zondag 27 oktober 2019 11:30

Capelle aan den IJssel – Zaterdagavond 26 oktober hebben handhavers een man staande gehouden aan de Schermerhoek in Capelle aan den IJssel. De man was in eerste instantie gevlucht voor de handhavers en zou de auto leeg hebben achtergelaten maar niet vergrendeld. Onderzoek in de auto leverde echter voldoende informatie op om de inzittende te achterhalen, daarnaast werd er ook een koevoet aangetroffen in de auto.

Terwijl het onderzoek bezig was, kwam een man naar de auto. Hij verklaarde dat de auto van hem was, en deze net was gehuurd. De betreffende auto was echter een leaseauto van een prive-persoon. Omdat het verhaal maar raar in elkaar zat, heeft de politie de auto laten afvoeren naar het leasebedrijf. Daar zal de eigenaar van het voertuig moeten verantwoorden waarom iemand anders in de leaseauto reed. De man welke ter plaatse kwam kreeg een bekeuring voor het voorhanden hebben van inbrekerswerktuigen.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

20191027112740.jpg

20191027112741.jpg

20191027112742.jpg

20191027112743.jpg

 

0 reacties

Man aangehouden met inbrekerswerktuigen, politie laat auto afvoeren Schermerhoek Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Zaterdagavond 26 oktober hebben handhavers een man staande gehouden aan de Schermerhoek in Capelle aan den IJssel. De man was in eerste instantie gevlucht voor de handhavers en zou de auto leeg hebben achtergelaten maar niet vergrendeld. Onderzoek in de auto leverde echter voldoende informatie op om de inzittende te achterhalen, daarnaast werd er ook een koevoet aangetroffen in de auto.

Terwijl het onderzoek bezig was, kwam een man naar de auto. Hij verklaarde dat de auto van hem was, en deze net was gehuurd. De betreffende auto was echter een leaseauto van een prive-persoon. Omdat het verhaal maar raar in elkaar zat, heeft de politie de auto laten afvoeren naar het leasebedrijf. Daar zal de eigenaar van het voertuig moeten verantwoorden waarom iemand anders in de leaseauto reed. De man welke ter plaatse kwam kreeg een bekeuring voor het voorhanden hebben van inbrekerswerktuigen.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

20191027112740.jpg

20191027112741.jpg

20191027112742.jpg

20191027112743.jpg

 

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

De politie in Dordrecht heeft zaterdagavond een illegaal fuikfeest op de Nieuwe Merwede ter hoogte van de Zuidhaven in Dordrecht beëindigd. Agenten kregen in eerste instantie een melding van geluidsoverlast binnen maar troffen vervolgens op het water een groot feest...

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Sittard - Maandagmorgen 10 augustus rond 0.10 uur was brand ontstaan in een woning aan de Leliestraat in Sittard. De brandweer heeft de brand weten te blussen en de woning geventileerd. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend.Foto's : AS Media Bjorn de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!