Scooterrijder (23) overleden na eenzijdig ongeval in Vlaardingen

zondag 27 oktober 2019 13:57

Vlaardingen – Een 23-jarige scooterrijder overleed in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 oktober aan de Broekpolderweg als gevolg van een eenzijdig ongeval.

Een getuige meldde omstreeks 2.30 uur een ongeval bij de politie, waarbij een scooterrijder op de Broekpolderweg naast zijn scooter lag. Omstanders ontfermden zich over het slachtoffer, waarna ook agenten en ambulancepersoneel eerste hulp verleenden.

Helaas moest vastgesteld worden dat het 23-jarige mannelijke slachtoffer aan zijn verwondingen was overleden.

Onderzoek
De Broekpolderweg is enige tijd afgesloten voor verkeer, zodat de forensische opsporing en de verkeersongevallendienst (VOA) van de politie onderzoek konden doen naar het ongeval en de toedracht. De politie heeft een misdrijf uitgesloten. Het gaat om een eenzijdig ongeval.

 

0 reacties

Scooterrijder (23) overleden na eenzijdig ongeval in Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Een 23-jarige scooterrijder overleed in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 oktober aan de Broekpolderweg als gevolg van een eenzijdig ongeval.

Een getuige meldde omstreeks 2.30 uur een ongeval bij de politie, waarbij een scooterrijder op de Broekpolderweg naast zijn scooter lag. Omstanders ontfermden zich over het slachtoffer, waarna ook agenten en ambulancepersoneel eerste hulp verleenden.

Helaas moest vastgesteld worden dat het 23-jarige mannelijke slachtoffer aan zijn verwondingen was overleden.

Onderzoek
De Broekpolderweg is enige tijd afgesloten voor verkeer, zodat de forensische opsporing en de verkeersongevallendienst (VOA) van de politie onderzoek konden doen naar het ongeval en de toedracht. De politie heeft een misdrijf uitgesloten. Het gaat om een eenzijdig ongeval.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!