Automobiliste gewond na flinke aanrijding in Rijswijk

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rijswijk – Maandag 28 oktober is een vrouw gewond geraakt na een ongeval tussen twee personenauto’s.

Het incident gebeurde rond 12.50 op de beruchte kruising Verrijn Stuartlaan en Diepenhorstlaan. De automobiliste werd in haar flank geramd en kwam tussen de auto en een lantaarnpaal bekneld in haar voertuig te zitten.

De brandweer heeft haar zonder al te veel moeite weten te bevrijden. De vrouw is aanspreekbaar en zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie moest nog even ingrijpen toen er ruzie ontstond tussen de Poolse automobilist en een kennis/familielid van de gewonde vrouw.

De politie doet verder onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. De kruising was gedeeltelijk gestremd ten tijde van het incident.

- Advertisement -

Gerelateerd