Politie zoekt getuigen na vondst gewonde vrouw in Alphen aan den Rijn

Date:

Share post:

- Advertisement -

Alphen aan den Rijn – De politie heeft zondag 27 oktober, na een melding, omstreeks 07.45 uur een 60-jarige vrouw uit Alphen aan den Rijn aangetroffen op de Hoorn. De vrouw bleek onderkoeld en gewond te zijn.

Een passant trof de gewonde vrouw aan ter hoogte van het bedrijf Rijsbergen en alarmeerde de politie. Het is nog onduidelijk hoe de vrouw gewond is geraakt. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Getuigenoproep
De recherche in Gouda doet onderzoek en verzoekt getuigen die iets verdachts hebben gezien op die locatie tussen zaterdag 26 oktober 22.30 uur en zondag 27 oktober 07.45 uur, om zich te melden via 0900 – 8844. Anoniem tips melden kan ook via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd