Auto beschoten op Emelissedijk in Rotterdam; politie zoekt getuigen

dinsdag 29 oktober 2019 14:24

Rotterdam – Op de kruising Emelissedijk met de Reyerdijk in Rotterdam is maandagavond rond 22.15 uur op een auto geschoten. De politie is op zoek naar de auto van waaruit is geschoten en de inzittenden daarvan.

De auto met de slachtoffers reed op de Emelissedijk toen er schoten klonken en de auto geraakt werd. Hevig geschrokken reden ze door tot de Hooghagen, waar ze de politie waarschuwden.

De dader of daders zouden volgens de twee in een donkere auto hebben gezeten. De politie heeft nog in de omgeving gezocht, maar tevergeefs. Inmiddels is het onderzoek in volle gang, worden sporen onderzocht en wordt er gesproken met getuigen.

Getuigenoproep
De politie hoopt dat er mensen zijn die getuige waren van het incident, die iets is opgevallen rond het tijdstip en in de omgeving van het incident, of die andere informatie of beelden hebben die kan helpen bij het onderzoek.

Mensen die informatie hebben kunnen de politie bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Auto beschoten op Emelissedijk in Rotterdam; politie zoekt getuigen
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op de kruising Emelissedijk met de Reyerdijk in Rotterdam is maandagavond rond 22.15 uur op een auto geschoten. De politie is op zoek naar de auto van waaruit is geschoten en de inzittenden daarvan.

De auto met de slachtoffers reed op de Emelissedijk toen er schoten klonken en de auto geraakt werd. Hevig geschrokken reden ze door tot de Hooghagen, waar ze de politie waarschuwden.

De dader of daders zouden volgens de twee in een donkere auto hebben gezeten. De politie heeft nog in de omgeving gezocht, maar tevergeefs. Inmiddels is het onderzoek in volle gang, worden sporen onderzocht en wordt er gesproken met getuigen.

Getuigenoproep
De politie hoopt dat er mensen zijn die getuige waren van het incident, die iets is opgevallen rond het tijdstip en in de omgeving van het incident, of die andere informatie of beelden hebben die kan helpen bij het onderzoek.

Mensen die informatie hebben kunnen de politie bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!