16-jarige gestoken in bus Rozenburg

Date:

Deel bericht:

Rozenburg – Donderdagmiddag 31 oktober is een 16-jarige jongen gewond geraakt na een steekincident in een bus ter hoogte van de Eikenlaan. Een verdachte is aangehouden, maar desondanks zoekt de politie getuigen.

Ter hoogte van de Eikenlaan stak een jongen in een bus een 16-jarige Rozenburger. Beiden vluchtten daarna uit de bus. Het slachtoffer vroeg verderop om hulp, de gewaarschuwde hulpdiensten waren snel ter plaatse. De jongen is aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

Na het incident, rond 15.30 uur, werd gelijk een onderzoek gestart. Een half uur later kon de verdachte worden aangehouden. Hij is meegenomen naar het politiebureau.
Het onderzoek naar de aanleiding is gestart. We spreken met het slachtoffer en getuigen.

Getuigenoproep
De politie zoekt mensen die iets gezien of gehoord hebben, of op een andere manier bruikbare informatie hebben voor het onderzoek. U kunt contact opnemen via de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd