Politie onderschept bus met gestolen fietsen Algeraweg Krimpen aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Krimpen aan den IJssel – De politie heeft donderdagavond twee mannen aangehouden omdat zij in een bus reden vol met gestolen e-bikes. De politie kreeg een melding dat er op de Hoge Vijver een fiets ingeladen zou worden. Agenten gingen daarop direct op zoek naar de bus en troffen deze aan op de Algeraweg.

Uit onderzoek in de bus bleek dat één van de fietsen de dag daarvoor als gestolen stond opgegeven vanaf de Prins Alexanderlaan. De politie vroeg hoe zij aan de fietsen kwamen waarop de mannen een soort aankoopbon van een rijwielhandelaar lieten zien. De navigatie van de bus stond uitgestippeld in Polen. Agenten vertrouwden het echter niet en de mannen werden aangehouden op verdenking van diefstal en heling. Onderzoek moet uitwijzen of ze ter goeder trouw waren of niet.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd