21-jarige man gewond bij steekincident Haltewachter Rotterdam; Twee minderjarige verdachten aangehouden

zaterdag 2 november 2019 19:42

Rotterdam – Zaterdag 2 november is rond 19.35 uur een persoon gewond geraakt bij een steekincident aan de Haltewachter in Rotterdam. De politie heeft twee jongens van 16 en 17 jaar oud aangehouden.

Ambulancemedewerkers troffen een 21-jarige man gewond aan op de Haltewachter. Hij was kort daarvoor in een auto gestoken en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Agenten namen de auto in beslag en stelden sporen veilig.

Al snel kwam in het onderzoek twee verdachten in beeld. Agenten hielden een 17-jarige verdachte nog dezelfde avond aan in zijn woning in Rotterdam. De 16-jarige verdachte meldde zich vannacht bij het politiebureau Slotlaan. Ook hij is aangehouden.

Onderzoek in volle gang
De toedracht is nog onduidelijk. Het onderzoek is nog in volle gang. Heeft u toevallig iets gezien of gehoord wat met het incident te maken heeft gehad? Of heeft u andere informatie wat de politie kan helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of geef anoniem tips door via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

 

0 reacties

21-jarige man gewond bij steekincident Haltewachter Rotterdam; Twee minderjarige verdachten aangehouden
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zaterdag 2 november is rond 19.35 uur een persoon gewond geraakt bij een steekincident aan de Haltewachter in Rotterdam. De politie heeft twee jongens van 16 en 17 jaar oud aangehouden.

Ambulancemedewerkers troffen een 21-jarige man gewond aan op de Haltewachter. Hij was kort daarvoor in een auto gestoken en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Agenten namen de auto in beslag en stelden sporen veilig.

Al snel kwam in het onderzoek twee verdachten in beeld. Agenten hielden een 17-jarige verdachte nog dezelfde avond aan in zijn woning in Rotterdam. De 16-jarige verdachte meldde zich vannacht bij het politiebureau Slotlaan. Ook hij is aangehouden.

Onderzoek in volle gang
De toedracht is nog onduidelijk. Het onderzoek is nog in volle gang. Heeft u toevallig iets gezien of gehoord wat met het incident te maken heeft gehad? Of heeft u andere informatie wat de politie kan helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of geef anoniem tips door via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!