Rotterdamse politie zoekt eigenaar van gestolen iPhone

zaterdag 2 november 2019 12:57

Rotterdam / Nieuwerkerk a/d IJssel – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee zakkenrollers aangehouden op station Nieuwerkerk a/d IJssel. Een agent betrapte ze op het rollen van een iPhone. De politie is nu op zoek naar het slachtoffer.

De daad werd gepleegd rond 00.30 uur in een sprinter van Amsterdam Centraal Station naar Rotterdam Centraal Station. Nadat ze werden betrapt, werden de twee delinquenten van 24 en 33 jaar oud aangehouden. Helaas troffen de agenten het slachtoffer niet meer aan.

De politie is nu op zoek naar de rechtmatige eigenaar/eigenaresse van de telefoon. Bent u of kent u de eigenaar? Neem dan contact op met 0900-8844.

 

0 reacties

Rotterdamse politie zoekt eigenaar van gestolen iPhone
Schrijver:

 

 

Rotterdam / Nieuwerkerk a/d IJssel – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee zakkenrollers aangehouden op station Nieuwerkerk a/d IJssel. Een agent betrapte ze op het rollen van een iPhone. De politie is nu op zoek naar het slachtoffer.

De daad werd gepleegd rond 00.30 uur in een sprinter van Amsterdam Centraal Station naar Rotterdam Centraal Station. Nadat ze werden betrapt, werden de twee delinquenten van 24 en 33 jaar oud aangehouden. Helaas troffen de agenten het slachtoffer niet meer aan.

De politie is nu op zoek naar de rechtmatige eigenaar/eigenaresse van de telefoon. Bent u of kent u de eigenaar? Neem dan contact op met 0900-8844.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!