Ernstige zorgen om vermiste Karin

Date:

Deel bericht:

Leiden en omstreken – Sinds zondag 27 oktober 2019 is Karin Heemskerk vermist. De politie laat weten zich ernstig zorgen te maken op de vrouw en is op zoek naar informatie die kan leiden naar de vrouw.

UPDATE: De auto van de vrouw is aangetroffen met een overleden vrouw in het voertuig. Vermoedelijk gaat dit om de vermiste Karin, aldus de politie.

- Advertisement -

Karin zou zondagavond 27 oktober nog in het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp zijn geweest en hierna terug zijn gegaan naar haar woning aan het Jeltje de Bosch Kemperpad in Leiden. Hier zou ze vermoedelijk tussen 22.00 en 22.30 uur zijn aangekomen. Rond 23.45 uur heeft ze haar woning verlaten en sindsdien ontbreekt ieder spoor.

Signalement
Karin is een blanke vrouw van 51 jaar oud. Ze is 1,68 meter lang en heeft een normaal postuur. Ze heeft halflang bruin haar. Ze droeg voor het laatst bekend een blauwe jurk met bloemetjes en een zwarte jas.

Ze is vermoedelijk vertrokken met haar auto, een zwarte Toyota Aygo voorzien met opvallende witte strepen. Zie ook de foto van de vrouw en haar auto.

Informatie melden
De politie is op zoek naar elk beetje informatie dat de vrouw kan helpen terug te vinden. Heeft u zondag 27 oktober 2019 , daarvoor of daarna, iets gezien of gehoord wat te maken zou kunnen hebben met deze vermissing? Heeft u de vrouw of de auto gezien op 27 oktober of daarna, of heeft u andere informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...

Kind bekneld tussen dakluik van dakterras Maashaven Noordzijde Rotterdam

Rotterdam - Op het dakterras van woningen aan de Maashaven Noordzijde is vanavond rond 17.33 uur een kind...