Invordering rijbewijs en meerdere boetes voor asociale trouwstoet

Date:

Deel bericht:

Rotterdam / Den Haag – Zaterdag 2 november heeft de politie opgetreden tegen een trouwstoet die vanuit Rotterdam naar Den Haag reed. Hierbij werden meerdere overtredingen geconstateerd.

Volgens de politie ging het om een uitgebreide lijst van overtredingen, waaronder rijden over een puntstuk, niet volgen van de aangegeven rijrichting, rechts inhalen, niet dragen van de gordel (hangen uit het raam), niet stoppen voor een rood verkeerslicht, onnodig links rijden over een afstand van acht kilometer, geen voorrang verlenen bij een voetgangersoversteekplaats en overschrijding van de maximumsnelheid.

- Advertisement -

Invordering rijbewijs
De overschrijding van de maximum snelheid betrof een bestuurder die 162 kilometer per uur reed waar slechts 100 kilometer per uur was toegestaan. De desbetreffende automobilist mocht hierdoor zijn rijbewijs inleveren.

Meerdere boetes
De politie heeft aangegeven meerdere boetes te hebben uitgedeeld. Sommige automobilisten die ze niet staande hebben kunnen houden, zullen deze op een later moment in de brievenbus krijgen.

- Advertisement -

Gerelateerd