Politie Charlois en Handhaving succesvol tijdens actie tegen overlast

zondag 3 november 2019 19:00

Rotterdam – Agenten van het basisteam Charlois en Handhaving van de gemeenten hebben zaterdag samen een intensieve actie gevoerd om overlast aan te pakken. Meerdere personen werden aangehouden voor diverse feiten of kregen een bekeuring.

Resultaten :

* 4x aanhouding WWM

* 1x aanhouding buiten heterdaad wederspannigheid

* 1x rijden onder invloed

* 10 bekeuringen voor apv feiten als wildplassen, afval, enz..

* 40 mensen en 5 auto’s preventief gefouilleerd.

Actie als deze worden gezamenlijk opgepakt. Zo wordt de pakkans groter en zijn agenten bijvoorbeeld speciaal vrijgemaakt voor een actiedag. Naast de bekeuringen en aanhoudingen wordt ook veel informatie ingewonnen. Hiermee kan de politie en handhaving bepaalde criminaliteit en overlast in kaart brengen .

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie Charlois en Handhaving succesvol tijdens actie tegen overlast
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten van het basisteam Charlois en Handhaving van de gemeenten hebben zaterdag samen een intensieve actie gevoerd om overlast aan te pakken. Meerdere personen werden aangehouden voor diverse feiten of kregen een bekeuring.

Resultaten :

* 4x aanhouding WWM

* 1x aanhouding buiten heterdaad wederspannigheid

* 1x rijden onder invloed

* 10 bekeuringen voor apv feiten als wildplassen, afval, enz..

* 40 mensen en 5 auto’s preventief gefouilleerd.

Actie als deze worden gezamenlijk opgepakt. Zo wordt de pakkans groter en zijn agenten bijvoorbeeld speciaal vrijgemaakt voor een actiedag. Naast de bekeuringen en aanhoudingen wordt ook veel informatie ingewonnen. Hiermee kan de politie en handhaving bepaalde criminaliteit en overlast in kaart brengen .

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!