Thuiskomertje brengt vluchtende automobilist niet ver tijdens achtervolging in Rotterdam

zondag 3 november 2019 18:52

Rotterdam – Een automobilist heeft zondag geprobeerd te ontkomen aan de politie door op de vlucht te staan. De bestuurder was onder invloed van alcohol en ging er bij het krijgen van een stopteken vandoor vanaf de Zuiderparkweg.

Op de Wieringstraat ging het mis, de bestuurder raakte de macht over het stuur kwijt en crashte tegen een andere auto. Zijn auto was voorzien van een thuiskomertje, de wegligging is daardoor niet optimaal. De man probeerde nog te voet te ontkomen maar kon al snel worden aangehouden. Op het bureau bleek dat de man 2x de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed had zitten. De man mag een waslijst aan bekeuringen tegemoet gaan zien.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Thuiskomertje brengt vluchtende automobilist niet ver tijdens achtervolging in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een automobilist heeft zondag geprobeerd te ontkomen aan de politie door op de vlucht te staan. De bestuurder was onder invloed van alcohol en ging er bij het krijgen van een stopteken vandoor vanaf de Zuiderparkweg.

Op de Wieringstraat ging het mis, de bestuurder raakte de macht over het stuur kwijt en crashte tegen een andere auto. Zijn auto was voorzien van een thuiskomertje, de wegligging is daardoor niet optimaal. De man probeerde nog te voet te ontkomen maar kon al snel worden aangehouden. Op het bureau bleek dat de man 2x de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed had zitten. De man mag een waslijst aan bekeuringen tegemoet gaan zien.

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!