Thuiskomertje brengt vluchtende automobilist niet ver tijdens achtervolging in Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een automobilist heeft zondag geprobeerd te ontkomen aan de politie door op de vlucht te staan. De bestuurder was onder invloed van alcohol en ging er bij het krijgen van een stopteken vandoor vanaf de Zuiderparkweg.

Op de Wieringstraat ging het mis, de bestuurder raakte de macht over het stuur kwijt en crashte tegen een andere auto. Zijn auto was voorzien van een thuiskomertje, de wegligging is daardoor niet optimaal. De man probeerde nog te voet te ontkomen maar kon al snel worden aangehouden. Op het bureau bleek dat de man 2x de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed had zitten. De man mag een waslijst aan bekeuringen tegemoet gaan zien.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd