Vermiste man snel gevonden dankzij social media Rotterdam Nesselande

maandag 4 november 2019 22:55

Rotterdam – Social Media heeft maandagavond zijn kracht weer bewezen in een vermissingszaak. Agenten van het district Rotterdam Oost vroegen de hulp in om uit te kijken naar een vermiste 70-jarige man met Alzheimer. De man was vermist vanaf de Hammarskjoldplaats in Ommoord.

Een oplettende volger van het facebook kanaal herkende de man en waarschuwde politie. De agenten brachten de man vervolgens weer naar huis. Hij maakt het naar omstandigheden goed.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vermiste man snel gevonden dankzij social media Rotterdam Nesselande
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Social Media heeft maandagavond zijn kracht weer bewezen in een vermissingszaak. Agenten van het district Rotterdam Oost vroegen de hulp in om uit te kijken naar een vermiste 70-jarige man met Alzheimer. De man was vermist vanaf de Hammarskjoldplaats in Ommoord.

Een oplettende volger van het facebook kanaal herkende de man en waarschuwde politie. De agenten brachten de man vervolgens weer naar huis. Hij maakt het naar omstandigheden goed.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!