Zes aanhoudingen na schietincident in Den Haag

maandag 4 november 2019 00:08

Den Haag – Zondag 3 november heeft er rond 18.10 uur een schietincident plaatsgevonden op de Steenwijklaan. Zo ver bekend is er niemand gewond geraakt. Wel zijn er meerdere arrestaties verricht.

Het incident heeft zich voltrokken ter hoogte van de Koekangenstraat. Hier troffen agenten een drietal voertuigen aan, waarvan één met openstaande deuren. Na een zoekactie werden zes individuen aangehouden. Hun betrokkenheid wordt onderzocht. De auto’s zijn in beslag genomen.

Politieonderzoek
Er is nog veel onduidelijkheid wat er precies is gebeurd en de politie verricht nader onderzoek. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u andere informatie wat kan bijdragen aan het onderzoek? Bel dan met de politie via 0900-8844 of meld tips anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Zes aanhoudingen na schietincident in Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Zondag 3 november heeft er rond 18.10 uur een schietincident plaatsgevonden op de Steenwijklaan. Zo ver bekend is er niemand gewond geraakt. Wel zijn er meerdere arrestaties verricht.

Het incident heeft zich voltrokken ter hoogte van de Koekangenstraat. Hier troffen agenten een drietal voertuigen aan, waarvan één met openstaande deuren. Na een zoekactie werden zes individuen aangehouden. Hun betrokkenheid wordt onderzocht. De auto’s zijn in beslag genomen.

Politieonderzoek
Er is nog veel onduidelijkheid wat er precies is gebeurd en de politie verricht nader onderzoek. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u andere informatie wat kan bijdragen aan het onderzoek? Bel dan met de politie via 0900-8844 of meld tips anoniem via 0800-7000.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!