Bestuurders van scooter het haasje bij controle Hoofdweg Rotterdam

dinsdag 5 november 2019 21:25

Rotterdam – De politie heeft dinsdagrmorgen langs de Hoofdweg ter hoogte van het Alexandrium een algemene scootercontrole gehouden. De controle bleek niet voor niets te zijn want al snel liepen er diverse bestuurders tegen de lamp.

De politie schreef meerdere bekeuringen voor onder andere het rijden zonder rijbewijs, rijden zonder verzekering en opgevoerde scooters. Van een aantal opgevoerde scooters was de snelheid dusdanig hoog dat deze een WOK-melding ontvingen.

De politie controleerde ook gelijk de scooters of ze niet van diefstal afkomstig waren. De afgelopen maanden zijn er in Rotterdam-Oost veel scooters gestolen

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurders van scooter het haasje bij controle Hoofdweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft dinsdagrmorgen langs de Hoofdweg ter hoogte van het Alexandrium een algemene scootercontrole gehouden. De controle bleek niet voor niets te zijn want al snel liepen er diverse bestuurders tegen de lamp.

De politie schreef meerdere bekeuringen voor onder andere het rijden zonder rijbewijs, rijden zonder verzekering en opgevoerde scooters. Van een aantal opgevoerde scooters was de snelheid dusdanig hoog dat deze een WOK-melding ontvingen.

De politie controleerde ook gelijk de scooters of ze niet van diefstal afkomstig waren. De afgelopen maanden zijn er in Rotterdam-Oost veel scooters gestolen

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!