Dader gevlucht na overval aan Stadhoudersplein Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Dinsdag 5 november heeft er rond 17.50 uur een overval plaatsgevonden op een bedrijf aan het Stadhoudersplein. De politie is op zoek naar de dader.

Om hulp te krijgen bij de opsporing, is er een Burgernetmelding uitgestuurd. Volgens de melding gaat het om een getinte man van ongeveer veertig jaar oud. Hij is ongeveer 1,70 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij droeg een zwarte jas, donkere kleding en had een rietenhoedje op.

- Advertisement -

De politie vraagt mensen om 112 te bellen bij het zien van de verdachte. Heeft u informatie wat kan helpen in het onderzoek? Dan kunt u ook contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

  We update dit artikel naarmate er meer bekend wordt.

- Advertisement -

Gerelateerd