Overval vrouw (94) blijkt geen overval Langenhorst Rotterdam

dinsdag 5 november 2019 21:38

Rotterdam – De vrouw welke zondagavond 3 november zou zijn overvallen in haar woning aan de Langenhorst blijkt niet te zijn overvallen. De politie kon geen aanwijzingen vinden dat er daadwerkelijk een overval heeft plaatsgevonden.

Het lijkt erop dat de vrouw zich dingen anders herinnert dan ze zijn gedaan, aldus de politie op Twitter. Het hele huis lag wel overhoop toen agenten aankwamen, hoe dit is gebeurd wordt nu samen met de familie van de vrouw verder bekeken.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Overval vrouw (94) blijkt geen overval Langenhorst Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De vrouw welke zondagavond 3 november zou zijn overvallen in haar woning aan de Langenhorst blijkt niet te zijn overvallen. De politie kon geen aanwijzingen vinden dat er daadwerkelijk een overval heeft plaatsgevonden.

Het lijkt erop dat de vrouw zich dingen anders herinnert dan ze zijn gedaan, aldus de politie op Twitter. Het hele huis lag wel overhoop toen agenten aankwamen, hoe dit is gebeurd wordt nu samen met de familie van de vrouw verder bekeken.

 

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Rhoon - Zondagavond 5 juli rond 18.30 uur hing een zware tak van een boom gevaarlijk boven het wegdek van de Lageweg in Rhoon. De brandweer werd ingezet om de tak af te zagen en tijdens hun werkzaamheden is deze bovenop een verkeersbord terechtgekomen en behoorlijk...

Persoon gewond bij steekpartij Bongerd Capelle aan den IJssel

Persoon gewond bij steekpartij Bongerd Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Zondagavond 5 juli rond 18.40 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Bongerd in Capelle aan den IJssel. Een persoon raakte door het incident gewond in het gezicht. Agenten waren snel ter plaatse en ambulancepersoneel heeft het...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!