donderdag, januari 21, 2021

Twee gewonden na verkeersruzie in Dordrecht; Politie op zoek naar getuigen

Dordrecht – Een uit de hand gelopen verkeersruzie resulteerde maandagavond 4 november in een aanhouding van een Dordtenaar (47). Twee slachtoffers raakten daarbij gewond. De politie is op zoek naar getuigen die meer informatie of beelden hebben van het incident.

Twee voetgangers kregen maandagavond omstreeks 22.00 uur de schrik van hun leven toen ze op een voetgangersoversteekplaats aan de Brouwersdijk in Dordrecht bijna van hun sokken werden gereden door een bestuurder van een grijze auto. Er volgde een woordenwisseling tussen de verkeersdeelnemers, maar dit liep al snel uit op een vechtpartij.

De bestuurder van de auto is vervolgens weer terug in het voertuig gestapt en toen hij wegreed, raakte hij een van de slachtoffers. Die liep daarbij een hersenschudding op. Omdat de ander bij de vechtpartij mogelijk ook klappen had gevangen, zijn beiden voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van de auto is in zijn woning aangehouden. Het gaat om een 47-jarige Dordtenaar. De politie heeft echter het vermoeden dat er meer mensen betrokken zijn geweest bij de verkeersruzie.

Getuigenoproep
Was u getuige van het incident of heeft u andere informatie wat meer duidelijkheid kan geven? Of bent u mogelijk in het bezit van beeldmateriaal? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of meld misdaad anoniem via 0800-7000.

Related Articles

Politie haalt drie vuurwapens van straat in Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft woensdag 20 januari drie vuurwapens in beslag genomen op drie...

Verdachte branden Roer Capelle aan den IJssel bekent schuld

0
Capelle aan den IJssel - De 35-jarige verdachte van de branden in Capelle aan den...

Gemeentemedewerkster Den Haag aangehouden voor diefstal van ruim zes ton

0
Den Haag - De recherche heeft op woensdag 30 december 2020 een 30-jarige Haagse vrouw...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,205FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg