Lichaam vermiste Mark (19) uit Ridderkerk gevonden; misdrijf uitgesloten

vrijdag 8 november 2019 20:15

Ridderkerk – Zondag 10 november is het lichaam van de 19-jarige Mark uit Ridderkerk gevonden. Hij was sinds donderdagavond 7 november voor het laatst gezien. Er is volgens de politie geen sprake van een misdrijf.

Mark werd als vermist opgegeven toen hij sinds donderdagavond 7 november niet meer werd gezien. De politie publiceerde een foto en bericht om mensen te vragen uit te kijken en tips te melden. Ook werd een zoektocht georganiseerd.

Zondag werd hij gevonden nabij het Havenkanaal in Ridderkerk. De politie sluit een misdrijf uit.


Wij wensen de familie veel sterkte met het verwerken van het verlies. Iedereen die geholpen heeft met zoeken, onze berichten heeft gedeeld, bedanken wij daarvoor.

 

0 reacties

Lichaam vermiste Mark (19) uit Ridderkerk gevonden; misdrijf uitgesloten
Schrijver:

 

 

Ridderkerk – Zondag 10 november is het lichaam van de 19-jarige Mark uit Ridderkerk gevonden. Hij was sinds donderdagavond 7 november voor het laatst gezien. Er is volgens de politie geen sprake van een misdrijf.

Mark werd als vermist opgegeven toen hij sinds donderdagavond 7 november niet meer werd gezien. De politie publiceerde een foto en bericht om mensen te vragen uit te kijken en tips te melden. Ook werd een zoektocht georganiseerd.

Zondag werd hij gevonden nabij het Havenkanaal in Ridderkerk. De politie sluit een misdrijf uit.


Wij wensen de familie veel sterkte met het verwerken van het verlies. Iedereen die geholpen heeft met zoeken, onze berichten heeft gedeeld, bedanken wij daarvoor.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!