Tien bestuurders gepakt voor rijden onder invloed in Rotterdam

maandag 11 november 2019 10:11

Rotterdam – De politie heeft afgelopen weekend in Rotterdam tien personen aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol of drugs. De controles werden op meerdere locaties uitgevoerd en werd er continu verplaatst zo wordt de pakkans groter.

Van de tien bestuurders bleek dat er eentje ook drugs gebruikt had. De politie schreef in totaal tien bekeuringen uit voor het rijden onder invloed. Of er ook rijbewijs in beslag genomen is niet bekend. Wel hebben de betrokken bestuurders een rijverbod voor een aantal uur gekregen tot dat de alcohol weer uit het bloed is.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Tien bestuurders gepakt voor rijden onder invloed in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft afgelopen weekend in Rotterdam tien personen aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol of drugs. De controles werden op meerdere locaties uitgevoerd en werd er continu verplaatst zo wordt de pakkans groter.

Van de tien bestuurders bleek dat er eentje ook drugs gebruikt had. De politie schreef in totaal tien bekeuringen uit voor het rijden onder invloed. Of er ook rijbewijs in beslag genomen is niet bekend. Wel hebben de betrokken bestuurders een rijverbod voor een aantal uur gekregen tot dat de alcohol weer uit het bloed is.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!