Auto gestript in parkeergarage Katwijk

dinsdag 12 november 2019 11:51

Katwijk – In de nacht van maandag 11 op dinsdag 12 november is een auto gestript in een parkeergarage aan de Meester Hans van der Hoevenstraat. De politie is op zoek naar getuigen.

Aan de politie werd gemeld dat er ‘het een en ander gestolen zou zijn’, maar dat de auto er zo aan toe was, lieten de agenten ook even raar staan kijken. De Volkswagen Up was deels gestript: de motorkap, bumper, maar ook airbags bleken gestolen.

De eigenaar had het voertuig in de avond van 11 november daar geparkeerd. Vanmorgen trof de man zijn auto in deze staat aan.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die iets bijzonders hebben gezien afgelopen nacht in de omgeving van de parkeergarage. Of heeft u andere informatie dat de politie kan helpen in het onderzoek? Neem dan contact op met de politie Katwijk via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

0 reacties

Auto gestript in parkeergarage Katwijk
Schrijver:

 

 

Katwijk – In de nacht van maandag 11 op dinsdag 12 november is een auto gestript in een parkeergarage aan de Meester Hans van der Hoevenstraat. De politie is op zoek naar getuigen.

Aan de politie werd gemeld dat er ‘het een en ander gestolen zou zijn’, maar dat de auto er zo aan toe was, lieten de agenten ook even raar staan kijken. De Volkswagen Up was deels gestript: de motorkap, bumper, maar ook airbags bleken gestolen.

De eigenaar had het voertuig in de avond van 11 november daar geparkeerd. Vanmorgen trof de man zijn auto in deze staat aan.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die iets bijzonders hebben gezien afgelopen nacht in de omgeving van de parkeergarage. Of heeft u andere informatie dat de politie kan helpen in het onderzoek? Neem dan contact op met de politie Katwijk via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Rhoon - Zondagavond 5 juli rond 18.30 uur hing een zware tak van een boom gevaarlijk boven het wegdek van de Lageweg in Rhoon. De brandweer werd ingezet om de tak af te zagen en tijdens hun werkzaamheden is deze bovenop een verkeersbord terechtgekomen en behoorlijk...

Persoon gewond bij steekpartij Bongerd Capelle aan den IJssel

Persoon gewond bij steekpartij Bongerd Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Zondagavond 5 juli rond 18.40 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Bongerd in Capelle aan den IJssel. Een persoon raakte door het incident gewond in het gezicht. Agenten waren snel ter plaatse en ambulancepersoneel heeft het...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!