Politie zoekt getuigen van vermoedelijk aangestoken autobrand in Pijnacker

Date:

Share post:

Pijnacker – Aan het Brinkrijk is in de nacht van maandag op dinsdag 12 november brand ontstaan in een geparkeerde auto. Ook twee auto’s die naast deze auto stonden liepen brandschade op. De politie vermoedt dat de brand is aangestoken.

Rond 01:30 uur ontving de politie een melding van de autobrand. Agenten die ter plaatse kwamen zagen dat de voordeur van het huis waarvoor de auto geparkeerd stond, zwartgeblakerd was. De bewoners van deze woning en een aangrenzend huis zijn uit voorzorg geëvacueerd.

De autobrand is door de brandweer geblust. Daarna konden de bewoners weer terug naar huis. Na onderzoek werden er sporen aangetroffen die er vermoedelijk op wijzen dat de autobrand is aangestoken.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien van de autobrand, of op andere wijze over informatie beschikken die de politie kan helpen in het onderzoek. U kunt uw informatie doorgeven via het nummer 0900-8844. Liever anoniem uw informatie doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-700.

- Advertisement -

Gerelateerd