Wintereditie Vuurwerkfestival Scheveningen keert terug

dinsdag 12 november 2019 14:05

Den Haag – De 40e wintereditie van het vuurwerkfestival op Scheveningen komt weer terug. Dit heeft de Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen laten weten. Deze zomer kon het festival niet doorgaan door de strengere eisen die de gemeente oplegde aan het evenement.

Op de website van het festival zijn vier zondagen in december aangekondigd: 1, 8, 15 en 22 december. De vuurwerkfestivals op Scheveningen zijn altijd vrij toegankelijk en zeer populair. Vanaf de boulevard en het strand zijn de shows dan goed te zien. Uiteraard zijn de data onder voorbehoud door de weersomstandigheden.

Vanwege de alsmaar stijgende populariteit van de evenementen legde de gemeente Den Haag afgelopen zomer nog strengere eisen op aan de organisatie. Daardoor kon de zomereditie toen niet meer doorgaan.

“Ook dit jaar brengen we het Wintervuurwerk met intieme sfeer terug naar Scheveningen. Wij zijn trots dat we met de kleurrijke shows ook dit jaar Scheveningen in de winter op de kaart zetten. We kijken er naar uit om het jaar toch knallend af te sluiten.” schrijft Bjorn van Dijl, voorzitter Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen, op de website.


Kunt u nog niet wachten? Klik dan hier voor foto’s en video’s van het 39e Internationale Vuurwerkfestival Scheveningen 2018.

 

0 reacties

Wintereditie Vuurwerkfestival Scheveningen keert terug
Schrijver:

 

 

Den Haag – De 40e wintereditie van het vuurwerkfestival op Scheveningen komt weer terug. Dit heeft de Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen laten weten. Deze zomer kon het festival niet doorgaan door de strengere eisen die de gemeente oplegde aan het evenement.

Op de website van het festival zijn vier zondagen in december aangekondigd: 1, 8, 15 en 22 december. De vuurwerkfestivals op Scheveningen zijn altijd vrij toegankelijk en zeer populair. Vanaf de boulevard en het strand zijn de shows dan goed te zien. Uiteraard zijn de data onder voorbehoud door de weersomstandigheden.

Vanwege de alsmaar stijgende populariteit van de evenementen legde de gemeente Den Haag afgelopen zomer nog strengere eisen op aan de organisatie. Daardoor kon de zomereditie toen niet meer doorgaan.

“Ook dit jaar brengen we het Wintervuurwerk met intieme sfeer terug naar Scheveningen. Wij zijn trots dat we met de kleurrijke shows ook dit jaar Scheveningen in de winter op de kaart zetten. We kijken er naar uit om het jaar toch knallend af te sluiten.” schrijft Bjorn van Dijl, voorzitter Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen, op de website.


Kunt u nog niet wachten? Klik dan hier voor foto’s en video’s van het 39e Internationale Vuurwerkfestival Scheveningen 2018.

 

Coronadorp voor daklozen bij ADO-stadion verhuist

Coronadorp voor daklozen bij ADO-stadion verhuist

Den Haag - Het 'corona-dorp' voor daklozen dat was opgezet op het parkeerterrein naast het ADO-stadion, gaat verhuizen nu de eerste thuiswedstrijd in de voetbalarena gepland staat. "Thuis uitzieken voor mensen zonder huis", was de gedachte achter het opgebouwde dorp,...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!