Automobilist rijdt in op politie in Scheveningen

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Dinsdagavond 12 november is een bestuurder aangehouden na een achtervolging. In de achtervolging reed hij in op de politie.

Agenten gaven op de Kurhausweg een stopteken aan een voertuig naar aanleiding van een eerdere vernieling. De automobilist stopte in eerste instantie, maar reed vervolgens op de agenten en beschadigde hierbij de politiewagen.

- Advertisement -

Na de botsing ging de man er met hoge snelheid vandoor. Iets verderop wist de politie de man op de Badhuisweg klem te rijden. Ook hierbij raakte een politievoertuig beschadigd.

Bij het incident vielen gelukkig geen gewonden. De man is aangehouden en wordt verdacht van de vernieling. Door de actie krijgt de man ook het negeren van een stopteken, diverse verkeersovertredingen en poging tot doodslag ten laste gelegd, omdat hem wordt verweten met opzet op de politie te zijn ingereden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij voordeur van woning Winckenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een voordeur van een galerijwoning aan de Winckenburgstraat in Rotterdam is vrijdagavond een explosief afgegaan. Buurtbewoners...

Zwaargewonde bij schietpartij Blazoenstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag rond 14.34 uur vond er een schietpartij plaats op de Blazoenstraat in Rotterdam. Hierbij raakte...

Autoruit vernield na explosie Bergselaan Rotterdam

Rotterdam - De ruit van een auto is vrijdagmiddag rond 12.52 uur op de Bergselaan in Rotterdam vernield...

Auto over de kop C.G Roosweg Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Bij een ongeluk tussen twee personenauto's is donderdagavond rond 18.30 uur een auto...