Politie houdt scooterdieven aan in Krimpen aan den IJssel

woensdag 13 november 2019 11:39

Krimpen aan den IJssel – De politie heeft dinsdagavond twee verdachten aangehouden voor het rijden op een gestolen scooter. De jongens werden betrapt door de agenten en werden staande gehouden.

Na onderzoek bleek dat de twee 18-jarige jongens uit Krimpen en Capelle de scooter eerder hadden gestolen in Capelle aan den IJssel. De twee jongens zijn aangehouden en overgebracht naar het politie bureau.

Het basisteam Rotterdam-Oost voert een harde strijd tegen scooterdieven. Er worden veel scooters gestolen in Rotterdam-Oost. Door de inzet van onder andere lokscooters en veel burgercontroles zijn inmiddels 13 personen aangehouden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie houdt scooterdieven aan in Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – De politie heeft dinsdagavond twee verdachten aangehouden voor het rijden op een gestolen scooter. De jongens werden betrapt door de agenten en werden staande gehouden.

Na onderzoek bleek dat de twee 18-jarige jongens uit Krimpen en Capelle de scooter eerder hadden gestolen in Capelle aan den IJssel. De twee jongens zijn aangehouden en overgebracht naar het politie bureau.

Het basisteam Rotterdam-Oost voert een harde strijd tegen scooterdieven. Er worden veel scooters gestolen in Rotterdam-Oost. Door de inzet van onder andere lokscooters en veel burgercontroles zijn inmiddels 13 personen aangehouden.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!