dinsdag, juli 5, 2022
20.1 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Rotterdamse politie vindt zeer kostbare pak ontbijtgranen tijdens drugsonderzoek

- advertentie -

Rotterdam – Twee verdachten, een vuurwapen, kilo’s drugs, luxe goederen en een pak cornflakes met flinke hoeveelheden contant geld. Dat is het resultaat van onderzoek in twee woningen in Rotterdam en één in Barendrecht op dinsdag 12 november.

In een woning aan de Spiegelnisserkade in Rotterdam werden mogelijk verdovende middelen gemaakt. Toen het Team Parate Eenheid en het Flexteam naar binnen gingen, vonden zij kilo’s drugs en een bewerkingsruimte met pers. Ook werd een vuurwapen gevonden.

De 31-jarige verdachte uit Rotterdam, die aanwezig was in de woning, is aangehouden en zit vast voor verder onderzoek.

Kostpaar pak ontbijtgranen
Het onderzoek leidde de agenten verder naar een andere woning in Rotterdam en Barendrecht. Uit de woning in Rotterdam-Crooswijk kwam een man lopen met een pak cornflakes en duur horloge.

Na controle bleek het pak niet gevuld met ontbijtgranen, maar zo’n 8000 euro aan contant geld. Ook deze Rotterdammer (32) is aangehouden en zit nog vast voor onderzoek.

In de woningen zelf werden nog diverse luxe goederen, zoals tv’s en audioapparatuur en zo’n 2500 euro aan contant geld gevonden. Deze goederen en het geld zijn in beslag genomen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -