Twee kledingwinkels in Rotterdam in korte tijd overvallen

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Woensdag 13 november werd er rond 15.00 uur een overval gepleegd op een kledingwinkel aan de Straatweg. Kort daarna vond er een overval plaats op een kledingwinkel aan de Stadhoudersplein. De politie gaat er vanuit dat het om dezelfde dader gaat.

Bij de eerste winkel aan de Straatweg gooide de dader wat spullen in een winkelmandje en ging naar de kassa. Op het moment dat hij moest afrekenen, haalde hij een lege boodschappentas tevoorschijn en eiste dat de medewerkster de kassa moesten openen en zijn tas moest vullen.

- Advertisement -

Op het moment dat een klant zag dat de man een vuurwapen pakte, begon zij te gillen. Hierop vluchtte de verdachte.

Even later werd er eveneens melding gedaan van een overval op het Stadhoudersplein. Hier ging de dader eveneens op dezelfde wijze te werk.

Signalement
Omdat het signalement en de werkwijze bij beide overvallen vrijwel identiek zijn, vermoedt de politie dat het om dezelde dader gaat. Het zou gaan om een licht getinte man met een tenger postuur van rond de 35 jaar oud. Hij droeg een lichtgrijze hoody, een vale spijkerbroek en had donkere schoenen aan.

Getuigenoproep
De politie gaat verder met het onderzoek en komt graag in contact met getuigen die iets gezien of gehoord hebben. Ook vraagt de politie zich af of er mensen zijn met camerabeelden uit de buurt. U kunt de politie contacteren via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Traumahelikopter ingezet voor onwel persoon op kermis Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Vrijdagmiddag 26 april rond 17.50 uur is een persoon op het terrein van...

Brand in appartementencomplex Prinsenplein Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 26 april rond 13.00 uur is er brand uitgebroken in een flatgebouw aan het Prinsenplein...

Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade...

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...