Zwaargewonde na aanrijding op oversteekplaats Zevenkampse Ring Rotterdam

donderdag 14 november 2019 09:56

Rotterdam – Bij een ernstige aanrijding op een oversteekplaats is donderdagmorgen omstreeks 08.15 uur één persoon zwaargewond geraakt. Het zou mogelijk gaan om een kindje wat onderweg was naar het zwembad. Een woordvoerster van de politie kon dit nog niet bevestigen.

Voor het slachtoffer kwam een traumateam met de traumahelikopter ter plaatse. Dit team heeft het ambulancepersoneel medisch ondersteund waarna het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis is gebracht.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend, de politie doet momenteel een sporenonderzoek. Hierdoor is de Zevenkampse Ring ter hoogte van het zwembad in de richting van Nesselande afgesloten.

Foto’s : Ton van de Toolen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwaargewonde na aanrijding op oversteekplaats Zevenkampse Ring Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een ernstige aanrijding op een oversteekplaats is donderdagmorgen omstreeks 08.15 uur één persoon zwaargewond geraakt. Het zou mogelijk gaan om een kindje wat onderweg was naar het zwembad. Een woordvoerster van de politie kon dit nog niet bevestigen.

Voor het slachtoffer kwam een traumateam met de traumahelikopter ter plaatse. Dit team heeft het ambulancepersoneel medisch ondersteund waarna het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis is gebracht.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend, de politie doet momenteel een sporenonderzoek. Hierdoor is de Zevenkampse Ring ter hoogte van het zwembad in de richting van Nesselande afgesloten.

Foto’s : Ton van de Toolen

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!