Gereedschapsdief gepakt door oplettende eigenaar Slotermeer Rotterdam

vrijdag 15 november 2019 22:19

Rotterdam – De politie heeft een krappe week na een inbraak in een bestelauto aan het Slotermeer een man aangehouden op verdenking van heling van gestolen goederen bij een inbraak aan het Slotermeer in Rotterdam. Het slachtoffer van die diefstal man ontdekte onder andere zijn boormachine op marktplaats.nl

De verkoper maakte een afspraak met de verkoper waarna de politie werd ingeseind. Die trof vervolgens in een Kelderbox aan de Sjanghailaan de gestolen spullen aan. Een 25-jarige Rotterdammer werd aangehouden voor heling in gestolen goederen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gereedschapsdief gepakt door oplettende eigenaar Slotermeer Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft een krappe week na een inbraak in een bestelauto aan het Slotermeer een man aangehouden op verdenking van heling van gestolen goederen bij een inbraak aan het Slotermeer in Rotterdam. Het slachtoffer van die diefstal man ontdekte onder andere zijn boormachine op marktplaats.nl

De verkoper maakte een afspraak met de verkoper waarna de politie werd ingeseind. Die trof vervolgens in een Kelderbox aan de Sjanghailaan de gestolen spullen aan. Een 25-jarige Rotterdammer werd aangehouden voor heling in gestolen goederen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!