Grote stroomstoring in Capelle aan den IJssel verholpen

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Sinds vrijdagochtend 15 november is er een grote stroomstoring geweest in Capelle aan den IJssel. Het zou om een kleine zesduizend aansluitingen gaan. Rond 12.20 uur zou de storing verholpen zijn.

De storing ging rond 10.00 uur van start. Monteurs van Netbeheerder Stedin zijn op onderzoek uitgegaan en hebben uren gewerkt om alles te herstellen. Rond 12.20 uur zou alles hersteld zijn.

- Advertisement -

Getroffen gebied
Volgens de woordvoerster van Stedin ging het om de postcodes 2902 tot en met 2905 en zat de halve gemeente zonder stroom. Voornamelijk de wijken Middelwatering en Oostgaarde werden getroffen door de storing. De politie surveilleerde extra in de gebieden zonder stroom.

Oorzaak nog onbekend
Wat de storing heeft veroorzaakt is nog onbekend. Volgens de voorlichtster ligt de storing bij de zogeheten middenspanning.

We updaten dit artikel zodra er meer bekend is.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij voordeur van woning Winckenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een voordeur van een galerijwoning aan de Winckenburgstraat in Rotterdam is vrijdagavond een explosief afgegaan. Buurtbewoners...

Zwaargewonde bij schietpartij Blazoenstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag rond 14.34 uur vond er een schietpartij plaats op de Blazoenstraat in Rotterdam. Hierbij raakte...

Autoruit vernield na explosie Bergselaan Rotterdam

Rotterdam - De ruit van een auto is vrijdagmiddag rond 12.52 uur op de Bergselaan in Rotterdam vernield...

Auto over de kop C.G Roosweg Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Bij een ongeluk tussen twee personenauto's is donderdagavond rond 18.30 uur een auto...