Helden gewond na reddingsactie bij woningbrand Oost-Kinderdijk Alblasserdam

vrijdag 15 november 2019 22:18

Alblasserdam – Bij een woningbrand aan de oost Kinderdijk in Alblasserdam zijn vrijdagavond vier personen gewond geraakt. Het gaat om de buren van een woning waar brand was uitgebroken de mensen die in deze woning zaten konden niet zelfstandig het huis verlaten waarop de buren naar binnen gingen.

Tijdens een reddingsactie liepen zij verwondingen op, twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht met brandwonden. Een andere slachtoffer kon ter plekke worden behandeld. Een vierde is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De brandweer had het korte maar hevige vuur uiteindelijk snel onder controle, deze was ontstaan in de keuken.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Helden gewond na reddingsactie bij woningbrand Oost-Kinderdijk Alblasserdam
Schrijver:

 

 

Alblasserdam – Bij een woningbrand aan de oost Kinderdijk in Alblasserdam zijn vrijdagavond vier personen gewond geraakt. Het gaat om de buren van een woning waar brand was uitgebroken de mensen die in deze woning zaten konden niet zelfstandig het huis verlaten waarop de buren naar binnen gingen.

Tijdens een reddingsactie liepen zij verwondingen op, twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht met brandwonden. Een andere slachtoffer kon ter plekke worden behandeld. Een vierde is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De brandweer had het korte maar hevige vuur uiteindelijk snel onder controle, deze was ontstaan in de keuken.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!