Man gewond na steekpartij in snackbar Lengweg Hoogvliet

vrijdag 15 november 2019 21:30

Hoogvliet – Een man is vrijdagavond gewond geraakt nadat hij ruzie kreeg met een andere klant van een snackbar aan de Lengweg in Hoogvliet. Door nog onbekende oorzaak ontstond er een ruzie over een bestelling waarna na een van de twee werd gestoken.

Het slachtoffer raakte daardoor licht gewond aan zijn arm, en is door ambulancepersoneel behandeld aan de verwonding en overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend of het gaat om een ruzie tussen twee klanten of tussen een klant en een medewerker

De politie is een onderzoek gestart naar de verdachte van de steekpartij.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man gewond na steekpartij in snackbar Lengweg Hoogvliet
Schrijver:

 

 

Hoogvliet – Een man is vrijdagavond gewond geraakt nadat hij ruzie kreeg met een andere klant van een snackbar aan de Lengweg in Hoogvliet. Door nog onbekende oorzaak ontstond er een ruzie over een bestelling waarna na een van de twee werd gestoken.

Het slachtoffer raakte daardoor licht gewond aan zijn arm, en is door ambulancepersoneel behandeld aan de verwonding en overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend of het gaat om een ruzie tussen twee klanten of tussen een klant en een medewerker

De politie is een onderzoek gestart naar de verdachte van de steekpartij.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!