OM eist 20 jaar cel en TBS voor moord 16-jarige Hümeyra Essenburgstraat Rotterdam

vrijdag 15 november 2019 10:42

Rotterdam – Op 18 december 2018 rond 13.00 uur is de 16-jarige scholiere Hümeyra op het schoolplein van de Rotterdamse Desginschool aan de Essenburgstraat in Rotterdam koelbloedig om het leven gebracht met een vuurwapen door haar 31-jarige stalker. Hij kon niet verkroppen dat het meisje niet met hem te maken wilde hebben. Op dat moment stond de vader van het meisje aan de andere kant van het schoolplein haar op te wachten.

De verdachte stalkte en bedreigde de 16-jarige en haar familie maanden lang. Hij zou regelmatig geappt hebben dat hij vond dat het slachtoffer dood moest. Uit onderzoek is gebleken dat hij die bewuste dag voor haar school in zijn auto haar aan het opwachten was en toen hij haar zag is hij direct uitgestapt. Het meisje zag hem ook en rende terug naar school, waarna hij haar achterna rende en zijn vuurwapen trok. Op een meter afstand heeft hij meerdere keren op haar geschoten. Een aantal leerlingen waren hier getuige van.

Volgens de officier van justitie is er sprake van liquidatie. De officier van justitie eiste vandaag in de rechtbank 20 jaar gevangenisstraf en TBS met dwangverpleging.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

0 reacties

OM eist 20 jaar cel en TBS voor moord 16-jarige Hümeyra Essenburgstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op 18 december 2018 rond 13.00 uur is de 16-jarige scholiere Hümeyra op het schoolplein van de Rotterdamse Desginschool aan de Essenburgstraat in Rotterdam koelbloedig om het leven gebracht met een vuurwapen door haar 31-jarige stalker. Hij kon niet verkroppen dat het meisje niet met hem te maken wilde hebben. Op dat moment stond de vader van het meisje aan de andere kant van het schoolplein haar op te wachten.

De verdachte stalkte en bedreigde de 16-jarige en haar familie maanden lang. Hij zou regelmatig geappt hebben dat hij vond dat het slachtoffer dood moest. Uit onderzoek is gebleken dat hij die bewuste dag voor haar school in zijn auto haar aan het opwachten was en toen hij haar zag is hij direct uitgestapt. Het meisje zag hem ook en rende terug naar school, waarna hij haar achterna rende en zijn vuurwapen trok. Op een meter afstand heeft hij meerdere keren op haar geschoten. Een aantal leerlingen waren hier getuige van.

Volgens de officier van justitie is er sprake van liquidatie. De officier van justitie eiste vandaag in de rechtbank 20 jaar gevangenisstraf en TBS met dwangverpleging.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!