Politie houdt vluchtende automobilist aan na waarschuwingsschot in Rotterdamse wijk Charlois

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Zondagavond 17 november heeft de politie een waarschuwingsschot moeten lossen om een vluchtende man aan te kunnen houden.

Surveillerende agenten zagen op de Doklaan de auto slingeren en trokken het kenteken door het systeem. Het bleek dat de ten naam gestelde geen geldig rijbewijs had en meerdere overtredingen op zijn naam had staan. Genoeg reden voor de politie om een controle uit te voeren.

- Advertisement -

De agenten gaven de man een stopteken. De automobilist had hier duidelijk geen zin in en ging ervandoor, waarna de politie de achtervolging inzette. In de vluchtpoging beschadigde de man meerdere auto’s.

Op de Voornsestraat reed de bestuurder zich vast en vluchtte hij te voet verder. Agenten waren uiteindelijk genoodzaakt een waarschuwingsschot te lossen om de man tot stoppen te manen. Daarop kon de man, een 28-jarige Rotterdammer, worden aangehouden.

De man bleek later onder invloed van THC en hij had diverse verdovende middelen op zak, waaronder een zakje met een “dealershoeveelheid” pillen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Kapperszaak compleet verwoest door grote brand Mijnsherenlaan Rotterdam

Rotterdam - Een kapperszaak aan de Mijnsherenlaan is woensdagmiddag 8 mei volledig uitgebrand. De brand ontstond even na...

Benzine lucht in kelder flatgebouw Meeuwensingel Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Dinsdagavond 7 mei rond 20.56 uur is de brandweer gealarmeerd voor een melding...

Hulpdiensten druk met personen met verward gedrag Mijnsherenlaan Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond 7 mei rond 19.26 uur zijn de hulpdiensten groots opgeroepen voor twee verwarde personen. De personen...

Politie rukt groots uit voor schreeuwende gamer in woning Mathenesserlaan Rotterdam

Rotterdam - De politie is maandagavond groots uitgerukt voor geschreeuw in een woning aan de Mathenesserlaan in Rotterdam....