‘Door agenten neergeschoten man had PTSS’

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De man die dinsdagavond 19 november werd neergeschoten, had psychische problemen. Dit verklaarden buurtbewoners tegen RTV Rijnmond.

Agenten kwamen rond 22.30 uur af op een ‘overlastmelding’ aan de Chinese Tuin, zo valt te lezen in het politiepersbericht. Een man in de flat keerde zich tegen de agenten, waarna zij zich genoodzaakt voelden om de man neer te schieten.

- Advertisement -

De man had zich bij een buurman gemeld met de vraag of hij de politie kon bellen, omdat het niet goed met hem ging. Toen agenten ter plekke kwamen, ging de man al volledig door het lint.

Tegenover RTV Rijnmond verklaarden buurtbewoners dat het een oud-militair betreft met een posttraumatische stressstoornis (PTSS). Dat zou het verwarde gedrag van de man verklaren.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Verdachte vrouw (45) van drugslab in snackbar Rotterdam weer op vrije voeten

Rotterdam - De politie heeft de vrouw van 45 jaar die afgelopen weekend werd aangehouden in het onderzoek...

Vliegtuigje komt naast de landingsbaan terecht Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam - Woensdagmiddag 19 juni is er een klein vliegtuigje van de landingsbaan geraakt tijdens, dit gebeurde terwijl...

Politie onderzoekt schietpartij Fresiastraat Rotterdam-Schiebroek

Rotterdam - Op de Fresiastraat in de Rotterdamse wijk Schiebroek heeft dinsdagavond rond 23:15 uur een mogelijke beschieting plaatsgevonden....

Politie zoekt getuigen van steekpartij Spruytstraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdag- op zondagnacht rond 01.30 uur troffen agenten een gewonde man aan in een woning aan...