Onkruidverdelger met voertuig te water in Zoetermeer

Date:

Share post:

Zoetermeer – Op het Zalkerbos is woensdag 20 november rond 12.50 uur een groenvoorzieningsmedewerker te water geraakt met zijn voertuig.

Het voertuig reed vermoedelijk te dicht langs de kade en kwam ondersteboven in het water terecht. Voordat de hulpdiensten arriveerden was de medewerker al uit het voertuig. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Door middel van de grote kraan en het hulpverleningsvoertuig van de brandweer werd de wagen weer uit het water gehesen en op de wielen gezet. Medewerkers van het groenvoorzieningsbedrijf hebben het voertuig meegenomen.

Ten tijde van het incident was een deel van het Zalkerbos afgezet, waardoor de wijk afgesloten was voor verkeer.

- Advertisement -

Gerelateerd