Politie vindt bij instap grote hoeveelheid vermoedelijk gestolen goederen

Date:

Share post:

Den Haag – Naar aanleiding van een melding deed de politie een instap in een woning aan de Scholstraat op dinsdagmiddag 19 november rond 17.30 uur. In de woning en een schuur vonden agenten goederen, die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Twee verdachten zijn aangehouden.

Agenten troffen in de woning en de schuur onder andere gereedschap aan. Alle goederen zijn voor nader onderzoek in beslag genomen. Of het hier om gestolen goederen gaat, zal nog uit onderzoek moeten blijken. Ook namen agenten een personenauto in beslag voor nader onderzoek.

Als blijkt dat het gereedschap is gestolen, zullen de rechtmatige eigenaren van de goederen door rechercheurs actief opgespoord worden.

Twee verdachten, een 31-jarige vrouw uit Amstelveen en een 36-jarige man uit Den Haag, zijn aangehouden. De twee zitten nog vast en worden gehoord.

- Advertisement -

Gerelateerd